Знаете ли зашо не ви се свиѓат ората?

oro naslovna_majkatiitatkoti

Знаете ли зашо не ви се свиѓат ората? Пошто ората имат тежина, имат приказна, имат поента, комплексни се, башка напорни…

Posted by Кирил Стоименов on Thursday, August 10, 2017

Посетено 19.698 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!