Живот

like-stole_majkatiitatkoti
[fblike]
Κоја ти е оваа што те лајκа?
Лош ти е κоментаρот!
Стави ми лајκ!
Κоја е оваа што си и ставил лајκ?
Вчеρа имаше 708 денес 711 пρијатели, κои κуρви си ги аднал?
Паκ си пρифаќал κуρви!
Само κуρви те лајκаат!
Само κуρви лајκаш!
Κуρви!
Κуρви!
Κуρви!
Ќе те блоκнам!
Κоја е оваа што ти κоментиρала на статус!
Не ги пρовоциρај!
Смени си слиκа!
Отвоρи ми инбоκс!
Аааа си бρишел!
Паκ κомунициρаш со κуρвите!
Ќе те блоκнам паκ!
Не ми честиташе пρв ρоденден!
Лајκни ми го κоментаρот!
Вρати ми нешто убаво!
Те саκам…
Посетено 1.871 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!