Зимска идила: Девојка ми, комшијата и јас

vikendicka-zima_makatiitatkoti
Седам во викендица, некаде во длабока шума, изолирана од други викендици, пијам некое сортно вино – берба пред новата ера, мезам мешан дивеч, гледам низ стаклените шибер врати како паѓа снег, до мене девојката пуштила Шаде и полека ренда од хашишот, и таман да станам за да ставам дрва во каминот, комшијата почна да буши со бор-машината и ме разбуди од спиење, сестру му јебем безобразна.
Посетено 7.828 пати