За човечноста и помошта ..falemenderit!!

sonja poplava
Фото: принтскрин од видео на zlatkod82
..водата дојде до бравите на возилата..го гледав возилото пред мене како плови..до нас возилото се наполни со вода и го префрли бран на другата лента, а внатре мајка со малечко дете..некако стигнавме до еден безбеден дел (надвозникот кај хотел Континентал), а потоа уште една поплавена улица..ни ваму, ни таму..Голема Благодарност до група граѓани кои самоиницијативно излегоа боси до половината во вода и на македонски и албански јазик не упатуваа каде да скршнеме да се искачиме на повисоко и да избегнеме тонење, и насока како безбедно да продолжиме..не утре, овој ден сакам да им се заблагодарам за човечноста и помошта ..falemnderit!!
Соња Ајановска
Поплава на паркинг во Ново Лисиче- Скопје 25.05.2014
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=eTOtoJ8UouU[/youtube]
Посетено 28.244 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!