“Водите се осветуваат и стануваат лековити” – Г.Г.Стефан

“Водите се осветуваат и стануваат лековити” – Г.Г.Стефан.

Вардар лековит?! Друже Стефане, не е убаво мајтап да се игра со верниците.

Posted by Дана Прелиќ on Saturday, January 20, 2018

Посетено 669 пати