Во Сребреница има надгробна плоча на којашто пишува:

У Сребреница има надгробна плоча на која шо пише:

Фатима Мухич
1995-1995

22 години од фијаското на злобната политика и уште позлобните имагинарни ортаци. Џабе е сеа душебрижништво, мајките си знаат.

Гомна у патки сме.

Посетено 875 пати