Во Македонија си имаме посебен вид темперамент!

Видови темпераменти според Хипократ:
+ Флегаматик
+ Меланхолик
+ Сангвиник
+ Колерик
+ Госпожа, молим те прибери си го овоа неваспитано створење за да не му ја напунам косата со боксови

Посетено 86 пати