ВИДЕО: Музичарите Се Збогуваа Од Својот Пријател Влада Дивљан

 Музичарите во чест на Владе Дивљан ја изведуваат “Русија”

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=P4Ofw9DXx70[/youtube]

 

saper_majkatiitatkoti
Срѓан Шапер

Посетено 1.483 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!