ВИДЕО: Исповед на храбрите спасувачи од Обреновац

cirilica

kirilica_majkatiitatkotiКирилица: Миломир Мариќ со храбрите спасувачи од Обреновац. Цела емисија
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=kwV2rv_tvYI[/youtube]

Посетено 592 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!