Кога жена ќе ти рече оди си, остани и гушни ја

Жените често знаат односно не знаат што сакаат и секој нивни збор има скриено значење кој мажите не разбираат. Па затоа момци, запознајте се сите варијанти на зборови кои може да ги слушнете од вашата девојка и научете како да реагирате правилно на нив.

Гушни ме…Гушни ја!

Бакни ме...Бакни ја!

Те сакам…Врати со Те сакам и јас (секако доколку ја сакаш)…

Тажна сум…Утеши ја!

Не зборувај…Зборувај!

Мрш…Те сакам и јас!

Дојди ваму…Оди таму!

Среќна сум…Направи ја дупло посреќна!

Сакам секс…Соблечи ја.

Не сакам секс…Натерај ја да се соблече сама.

Сакам да те видам…Оди да те види!

Не сакам да те видам…Оди повторно да те види!

Оди си…Остани и гушни ја повторно (секако доколку не ти го каже тоа со заканувачки тон)…

Жената кога сака прегратка, значи потребна и е твојата поддрша и чувството на сигурност кое го добива во твоја близина.

Жената сака бакнеж кога чувствува лава од емоции која сака да ја преточи во бакнежи.

Жената кога те сака, покажи и ти дека ја сакаш, во спротивно остави да ја сака некој друг.

Жената кога е тажна, може и сама да се утеши, но добро би и дошла прегратка, бакнеж и некој утешителен збор од твоја страна.

Жената кога ќе ти рече да не зборуваш, зборувај, тогаш најмногу и е потребен разговор.

Жената кога ќе ти се обрати со некој збор од типот на бркање, значи постојано сака да ти кажува дека те сака, но не сака да испадне премногу лигавечки, затоа кажи и дека ја сакаш и ти.

Кога е среќна, направи ја дупло посреќна, верувај дупло ќе ти врати.

Жената кога сака секс, не мисли се, веднаш фрли се на работа.

Кога не сака секс, натерај ја да се соблече сама, прифати го тоа што не сака секс и погоди ја во точката која знаеш дека ја возбудува најмногу, верувај сама ќе се соблече.

Жената кога те сака во своја близина, оди се додека не се премислила.

Кога не те сака во своја близина значи веќе се премислила, но сака да се потрудиш да ја придобиеш повторно.

Кога жената ќе ти рече оди си, остани и гушни ја! Тогаш си и најпотребен!

Посетено 7.926 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!