Велосипедот што се собира во мала торбица

Lucid Design и нивното ново чедо. Станува збор за елегантно урбан велосипед кој се расклопува лесно на мали делови и лесно се сместува во кружна торбица. Направен е од 21 парче и е супер ефикасен за транспорт.

Посетено 204 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!