ВЛАДИМИР ИВАНОВСКИ

[fblike]utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

kuro_naslovna
Владимир Ивановски
Станувам рано сабајле, прва работа што морам да ја направам е да се напијам кафе.  Пробувам да га го направам сам но не ми оди од рака. Доколку сум во Скопје тоа го решавам на наједноставен начин, одам во најблискиот кафич. Бидејќи во моментов сум во Маврово, единственото решение е да ја сочекам жена ми за да го направи и навистина ми претставува задоволство да го испијам со неа уживајќи во погледот на оваа снежна убавина.
Посетено 382 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!