ВАСКО АТАНАСОВ

utrinsko kafe baner CRN tenok

Bugatti Bistro, Skopje City Mall, Macedonia
Васко “Farel Cigar


Првото утринско кафе е секогаш знак за почеток на мојот работен ден. Кафето го пијам или дома или во канцеларија, а тоа е најчесто еспресо со мала доза на ладно млеко. До пладне, без исклучок и ако тоа го дозволуваат обврските кафето е верна придружба на првата пура во денот која во друштво или соло ја конзумирам во некое од скопските кафулиња. 

 

 

Посетено 994 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!