ВАСИЛ СОКОЛОВ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

ВАСИЛ СОКОЛОВ
ВАСИЛ СОКОЛОВ
Јас се сметам за педантен човек во целосен смисол на зборот, па така е и со исхраната и топлите ( и оние што се пијат со мраз) пијалоци. Мојата работа и моите хобија се тесно поврзани зошто секогаш треба да бидам во добра кондиција. Што се однесува на кафето, го сакам неговиот вкус, но не и кофеинот кој мислам дека не го поднесувам баш најдобро. Кафе пијам без кофеин но понекогаш знам да се почестам и со јако кофеинско “еспресо”. Првото кафе начесто го пијам во кафеаната “ДМ” со моите пријатели и потоа…Денот може да започне.
Посетено 426 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!