Утринско кафе со Жарко Димитриоски

Утринско кафе со Жарко ДимитриоскиЕден на Еден

Жарко Димитриоски - Еден на Еден
Жарe – Еден на Еден

Кафе наутро не пијам… Дали кога ќе станам од спиење ќе се напијам кафе или не, ич не ми прави разлика. Секој ден ми започнува со неколку работни состаноци каде секој втор е “престапен” (на тој не се пие кафе), за нели да не ми дојде премногу. Кафе во кое најмногу уживам е она што оди со монтажата на “Еден на Еден”, а денеска ја монтираме емисијата со Даниел Кајмакоски што ќе оди во недела, така што тоа кафе – едвај го чекам!

Гледајте го Даниел Кајмакоски во Еден на Еден, оваа недела во 20:30 часот. 

Посетено 1.238 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!