НИНА СТЕФАНОВА

utrinsko kafe baner CRN tenok

nina stefanova_novinar_majkatiitatkoti
Нина Стефанова – новинар

Секое утро ми започнува со нескафе најчесто околу 6:30ч. Уживам во утрата и денот кој се буди. Верувам дека енергијата и доброто расположение кое ќе го понесете од својот дом ќе ве следи во текот на целиот ден! Второто кафе во денот го пијам со моите колеги и денот може да почне.

Ви посакувам убав и разигран ден! 🙂

Посетено 1.726 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!