ГАБРИЕЛА ПРИЧКОВСКА

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Габриела Причковска
Габриела Причковска, Intelligent Network Solutions

 

По 3-те навиени аларми на 10 мин, по 5-6 snooze button , рипам од кревет знаејќи дека доцнам на работа, ставам вода за кафе која по default стално ми преврива .. така да за жал првото кафе ми е секогаш превриено …инаку кафето го сакам јако, без шеќер, без млеко…Го конзумирам преку целиот ден, со колегите на раб, со странки, пријатели, по кафичи и во домашна атмосфера.. дури и ноќе.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=-uZlvKXnYU4[/youtube]

Посетено 1.699 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!