АЈДЕ ПОЛЕКА: Дечки, учете политички маркетинг од Црна Гора

 Реклама на Социјалистичка Народна Партија на Црна Гора (СНП)
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=escHnlRVd_s[/youtube]

Посетено 1.132 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!