АРБЕН ШАКИРИ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

beni sakiri
Арбен Бени Шакири – музичар

Изузетно поштуем кафе и тоа пута два (X2) … значи дозата е две еспреса пошто турско кафе одавно престанав да конзумирам, поима неам зашто!!! Никогаш не си купив espresso машина за домача употреба, пошто кафето ми прија искључиво у друштво и тоа мора да е некој објект од комерцијален карактер такозван кафич каде што се састануем со најблиските роџаци од типот на кумот и остала другарска родбина … две ми се сосема доволни за да се осознаам после евентуално непроспиената ноќ или касно будење, секако дека уз кафето иде и течност у облик на блендер састав, све што ќе се најде од овошје и зеленчук и понекоја стара залутана патика … без две еспреса нема живота… така ми е кеиф.

Посетено 1.972 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!