АЛЕКСАНДАР НЕДЕВ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Александар Недев
Александар Недев

Пошто сум више 8 месеца у Канада, навиките за утринско кафе се променија! Првото е “Турско”, одма после стануење, со 3-4 цигари (пушење надвор) !!! Излагање од дома и у локалниов  Starbucks  … што нема везе, ама сите го пијат и плус можеш да си седиш и работиш на компјутер, колку сакаш, никој не те брка.  Следното е негде околу ручек, без обзира кај сум!? Пак у некоја од овие, новопечени  coffee институции … везе нема !!! Ми фали Скопје (вистинското)… сегашново ме натера да се вратам овде. Поздрав до сите уживачи на наше кафе, од вторава(за жал) ми домовина!!!

Посетено 1.302 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!