Универзитет за Туризам, честитки за уште една успешно завршена година!

UTMS 2univerzitet za turizam partyЗавршувањето на оваа академска година ќе се обележи како и секоја година на платото пред УТМС со забава.
Тема на забавата: LATINO PARTY
Dress code: во боите на Латино музиката.
Датум: 05.06.2014 (ЧЕТВРТОК)
Почеток: 21:00 часот.

Посетено 503 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!