Укапирав дека ми се дупнати патиките

zoki panker na dozd

Прошлиот пат кога врнеше
укапирав дека ми се дупнати патиките
пошто се направив жива вода
Наредниот ден ги фрлив
Вчера пак врнеше и пак шљапкав во вода
Сум фрлил ПОГРЕШНИ патики
Ќе се убијам

Посетено 1.489 пати