Трансакциската и пинот

                                   Минчо, само да видам нешто…

minco-jordanov_majkatiitakoti

Minčo Jordanov, aj daj mi ja malku tvojata transakciska i pinot samo da vidam nešto.

Posted by Saša Pavlović on Wednesday, September 18, 2013

Посетено 501 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!