Док Мартинс Со Мотиви Од Хероите На Cartoon Network

Колаборација меѓу Dr. Martens и актуелната цртана серија Adventure Time што се прикажува на Cartoon Network.
За сите љубители на култните чизми и на анимираните серии.

Посетено 468 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!