Тоа се тие кафанско-културолошки разлики

konobar_majkatiitatkoti
Aко на странски келнер му кажеш
„Дечко ај освежи ја масава“
он нормално доаѓа со кофа бајц и четка
и зема да ја префарбува
Тоа се тие кафанско-културолошки разлики
што мора да ги спасиме од глобализација

Посетено 4.274 пати