Тебе ти е ќејф да мразиш и пцуеш, извини

gleda-tv
телевизија се гледа за да ти биде убаво
Само кај нас намерно го гледаат
тој што го мразат
за да можат после по ФБ и кафани
да пцујат по него
Апсолутно непотребно акумулирање
на лоша енергија, на бес и омраза
Пушти си бе нешто убаво, нешто
што ќе те насмее,ќе те научи на нешто ново,
ќе ти го направи ќејфот.
Ау да заборавив,
тебе ти е ќејф да мразиш и пцуеш,
извини
Посетено 495 пати