Со наочари од 200€ и телефон од 500€ на продолжен викенд во “Sunny”

punto_majkatiitatkoti

Ставил на себе наочари од 200 €, носи телефон од 500 €. Иде на продолжен викенд во “Sunny” (пошто одмор тешко може да си дозволи, ама не е битно…и вака е виден) и ти држи предавања за суви вина со изразено буке на малина (неколку реда кои напамет ги научил од интернет), а се вози со Пунто од 1.200 евра и живее со мама и тато во стан од 60м2! Она “Се е до стилот” некои луѓе буквално си го сваќаат!

Посетено 14.405 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Cells at Work! (https://animeheaven.pro/m/4yv7) Episode Full at website https://animeheaven.pro anime heaven au

Fire Force (https://crunchyrollfree.com/m/NXz7) Episode 24 at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll 30 days free trial