Свадба со сватови од Star Wars

Џенифер и Џошуа биле огромни фанови на култниот Star Wars. Така, одлучиле најубавиот ден во животот да го поминат во светот на фикцијата и да го направат незаборавен, како за себе, така и за гостите.
Посетено 348 пати