Што ти е живот еј!


На час по филозофија у средно, професорката не праша што е според нас живот.

Еден школски:

-Значи се раѓаш, се едуцираш, се вработуваш, се жениш, ставаш 30-40 пати туршија, и умреш!!!

Каков Кант, каков Хегел, каков Ниче, дечкото ја однесе победата…

Посетено 576 пати

The Day I Became a God Episode 12 at website https://funimationfree.com funimation app

Kemono Jihen (https://kissanimeonline.com/m/ZgrA) Episode 1 at website https://kissanimeonline.com kissanime reddit