ШТО ВСУШНОСТ Е СНЕГОТ


СНЕГ – се римува со стек и склек; бела и ладна атмосферска појава, причина за дисторзирани кичми, повишување на онлајн пријатели за 70% и сите девојки да се разнежнети и заљубени а никоја да не дава поради опасност од проладен јајник што може да доведе до бело прање, шо е исто слично на снег.
Посетено 435 пати