Што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш

[fblike]Фотографот Малто прави серија од фотографии низ кои ја замислува идната професија на својата ќеркичка.Соодветно на тоа, ја облекува во разни униформи.
Погледнете колку изглеа тоа фино
Посетено 1.000 пати