Што најчесто гуглаат Македонците последните месец дена

  1. Шо да напраам за жена ми да добие желба за сексуално општење помеѓу Валентин и 8-ми март
  2. Како најбрзо до бугарски пасош
  3. Како фатил тој пола милион евра, се да му ебам
  4. Може ли да се цркне од мамурлук
  5. Заев, ред карпет, нива
  6. Златна бубамара, заебанции на твитер
  7. Грци, педери, името
  8. Диета, се јадеш, и слабееш двеста кила за пола саат
  9. Туристички понуди, 100 евра, 4 години у Аспровалта
  10. Земам 200 евра плата, трошам 500, од кај ми се тие 300
Посетено 1.527 пати