Совети до идните бруцоши

studentski_majkatiitatkoti
-У студентските домови не се плаќа струја, така да у секоја соба е обавезно пуштањето на 10 греалици, длабоко, ледомат, фотокопир, печка за пица и слично.
-Едно пристигнување у Скопје, за хоумпејџ се поставува www.rezultati.com
-Солидно познавање на српската турбо-фолк сцена, за секој случај.
-Помирување со факто дека ЌЕ СМРДЕШ!!!
-Продавање на сите бонови и купување ракија за истите. Ќе јадеш кога ќе си идеш дома.
-Првио семестар ако не се угоеш 20 кила, нешто праеш погрешно и мора да се преиспиташ.
-Дилери
-Преживување месец дена на тавче-гравче, у краен случај на фотосинтеза.
-Комшиите се свињи и кој ги ебе!!!
-Ако цимеро р’че, он е Грк и не заслужува да егзистира.
-Гледај семестаро да го исчистеш, собата не мора!!!
-Ако слушнеш кавги на тема провинција-престолнина, посипи ги со бензин и запали ги сите, тоа е стока неука шо треба да умре.
-Развивање на агорафобично понашање шо ќе се манифестира со неискачање од собата по 2/3 месеца, додека не чукне спортска нешто.
-Сите таксисти се доцент доктори, ама да ти ебам државата.
-Дота
-Совладување на различни техники и методи за задужување
-Браво и Маракана
-Дијалектите се злато!!!
-Нема да си поверуваш сам на себе колку уствари можеш да спиеш.
-Пиење ракија од флуџан за кафе, тапа, од шише, од рака како вода од чешмата, од кригла и така натаму.
-При крајо на прв семестар сфаќаш дека живото е геј педофил и дека нема смисла, и боле те курката за се, право да ти кажам.

Посетено 4.588 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!