Шокирачкиот Ефект Од Сечењето На Шумите Низ Неколку Слики

Овие слики на брутален начин ни го доловуваат занемарениот ефект од сечењето на шумите. Креатори се Кети Рој и Пасид Ачара, кои изреволтирани од погрешната ситуација ги пуштат сликиве во прилог на Sunctuary Asia, еден од најангажираните магазини околу зачувување на животната средина. Погледнете и размислете:
 
 

 

 
 
Посетено 374 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!