Скриените насмевки на Виетнам

Серија фотографии сликани од француски фотограф кој на своето
патување низ Виетнам ги фотографирал луѓето со таканаречени
‘скриени насмевки’.
Посетено 489 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!