Ма каква Скандинавија, нема таму љубов како нашата…

92% од паровите у Скандинавија после раскинувањето останувале другари.

Живи глупости, нема ли си како кај нас, селеме се у знак на револт, мењаме полови, закануваме се еден на друг уште 2 години, праеме сцени по кафани уште 3 години, па пуштаме бради и замонашуваме се, па ‘ја ради неа/него ли да се замонашувам ќе и ебам курвата/шопо’, па праеме фит тело за лајкови на инстаграм за да се праеме љубоморни, па најдеме партнер и за месец ипол го оженеме, родеме деца, и умреме од рак на фрустрациите. Лепота…

Посетено 1.680 пати