СИТЕ НИЕ ШТО БЕВМЕ НА ЦЕЦА

не знаеме да кажеме добар ден, праиме живели и не глеаме у очи, ја цитираме Мерлин Монро, читаме бестселери а не знаеме да читаме, носиме зебри, тигри и слични носорози и кога сме под стрес се лакираме или одиме на шопинг.

Посетено 1.527 пати