Благодет е да се живее на тивка улица…

Благодет е да се живее на тивка улица, славеј да те буди. Да ја гледаш совршената зора што раката на Тато ја поставила….

Posted by Светлана Сеси Камџијаш on Saturday, March 4, 2017

Посетено 1.782 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!