Семафорите моја судбина

Чекам на семафор, си прскам парфемче и давам знак на двајца тинејџери дека не сакам да ја чистат шофершајбната. Не се откажуваат, застануваат и викаат по мене:

-” Мајчеее” – скар сум не се вртам оти “мајче” е само чекор до “бапче” 

-“Теткеее” – е така може 
Отворам прозорец, две глави и голи вратови.
-“Тетке, ај прсни нѐ и нас”.

Ок. 2х2- две прскања по чоек. Кшшш, кшшш, кшшшш, кшшш.

-“Фала тетке”
-“Нема на што теткини, шибајте”! 

Посетено 1.822 пати