СЕ СРЕЌАВААТ ДВЕ ДЕПРЕСИИ


Се среќаваат две депресии и едната депресија ја прашува другата:
Д1 – Абе шо си ми таква за никаде?
Д2:– Бегај остај ме, излгеда ќе паѓам у Македонија.

Посетено 9.098 пати