СЕ Е РАКИЈА


Текила – Ракија на амфетамин
Узо – Ракија со криза на идентитет
Мастика – Ракија шо се познава со Заев
Коњак – Ракија со крената јака
Шток – Ракија што пуши Давидоф
Виски – Ракија со бугарски пасош
Вињак – Ракија што знае да свири армоника
Рум – Ракија со ролка, што пие чај
Абсинт – Ракија трансер
Водка – Ракија на која што и врие крвта
Џин – Ракија на инсулин
Саке – Ракија што личи на Аса Акира
Јегермајстер – Ракија што искача покасно
Пиво – Ракија за деца и млади
Вино – Ракија што не успеала у животот

Посетено 2.525 пати