РОТЕРДАМ, НАЈДОБАР ГРАД ЗА ЖИВЕЕЊЕ ВО ЕВРОПА

Rotterdam

Британската ацадемија за урбанизам го прогласи Ротердам за најдобар град за живеење во Европа.

Ротердам е крунисан како најдобар град во Европа на Urbanism Awards.
Пост-индустриски град во Холандија победи силна конкуренција како Архус во Данска и Торино во Италија.
Наградата е една од петте дадени на годишно ниво од страна на Академијата да се препознаат најдобрите, најтрајните или повеќето подобрени урбаните средини. Гласањето беше извршено од страна на Академици, секоја награда опфаќа голем број на социјални, економски и еколошки фактори, вклучувајќи ги и доброто владеење и комерцијалниот успех.
Посетено 1.173 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants

anime website That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)

ANIMEFLIX My Hero Academia Season 2 (Dub)

Black Clover Episode 164

Fairy Tail