Роберт Дауни Јуниор На 7-годишното Момче Му Даде Бионичка Рака

robert_downey_jr_bionic_arm_majkatiitatkoti[fblike]Роберт Дауни Јуниор игра суперхерој во филмови,
но тој е исто така херој и во реалниот живот.

Седум-годишниот Алекс помина низ некои предизвици во својот млад живот. Тој има делумно развиена десна рака, но исто како и повеќето деца на негова возраст, тој сака суперхерои. Роберт Дауни Јуниор решил да му даде на Алекс бионичка рака што изгледа исто како онаа на Тони Старк во филмот Iron Man. Сепак, зад овој проект стои Алберт Монеро, бионички експерт кој слушнал за Алекс и сакал да му помогне. Тој ја дизајнирал и направил оваа бионичка рака.
Проект пристигна безбедно, а самиот Iron Man го предаде подарокот.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=oEx5lmbCKtY[/youtube]

Посетено 1.665 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!