РАЗОЧАРАН ИНФОРМАТИЧАР

Седи разочаран информатичар на шанк, пијан, скршен од неуспех, со крвави очи го погледнуе шанкерот и му вика:
-‘”ОД УТРЕ ВРТАМ NEW TAB
Посетено 1.150 пати