Пушењето марихуана е причината за НЕвлажнењето на вашата вагина

Доколку сте девојка и пушите марихуана, оваа информација би била доста важна за вас, кажуваат научниците кои преку истражувања докажале како всушност марихуаната влијае врз вагината.
Weed[fblike]
Вистина е дека секој човек различно реагира на наркотични дејства и сечиј организам е различен, но според тие истражувања докажано е дека сепак кај голем број од жените кои пушат марихуана, влажноста на вагината не многу мала, скоро и непостоечка.
Исто така докажано е дека марихуаната не кај сите, но кај повеќето жени ја намалува желбата за секс, освен што ја суши вагината.
Затоа девојки доколку пушите марихуана запомнете дека таа не само што ја суши вашата уста, туку и вашата уста таму долу.
Доколку пак немате ваков проблем, изјавуваат научниците, најверојатно сте ја одбрале вистинската трева за вас, бидејќи различни треви исто така различно делуваат врз организмот.
А вие момци, доколку вашата девојка пуши трева, не се влажни кога сте во кревет или едноставно не сака секс, пробајте да ја советувате да ја смени тревата или да престане да консумира.
Можеби во тоа е вистинскиот проблем, а доколку и тоа не помогне, проблемот е до…неа, најверојатно.
Посетено 4.937 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!