Зошто сум алергичен на зборот ‘просперитет’?

Алергичен ќе бидам на зборо просперитет се додека:

-маж шо пише коментар ‘Срцка’ на слика од малата ќеркичка на некој пријател е сметан за потенцијален педофил, а жените кога хистеришат у коментари по слики од синовите на пријателките се супер тетки.
-кога маж секој петок к’ца различна мома е друштвено крунисан како ‘Ебати царо’, а жена со поголеми сексуални апетити и желба за експериментирање како ‘Страшна калаштура’
-Заев не почне да вика ‘Општество’ уместо ‘Опшество’ 
-нема споменик на Колозов у секој град
-нема по три стрит-панк бенда у секоја општина
-не се забране таратор без лук
-има ценовник по верските храмови
-травата е дрога а хелексо не

Посетено 126 пати