‘Просечната доза на внесени калории во текот на денот треба да биде од 1200 до 1600

kalorii naslov
”Просечната доза на внесени калории во текот на денот треба да биде од 1200 до 1600” – Напиша еден нутриционист од Милано шо никогаш у живот нема цепено дрва, нити па мешано малтер на рака, никогаш нема пробано ракија и не е посетувал свињокол, казан и слични културни манифестации.
Посетено 270 пати