Кога би се снимал Тетовирање, втор дел…

Признај пизда ти материна. Признааај!

Тетовирање: Признај. Признај пизда ти материна. Признааај!

Posted by Добра Музика on Thursday, March 1, 2018

– Признај. Признај пизда ти материна. Признааај!
– Признавам.
– Условно 1 година!

#ТетовирањеВторДел

Posted by Risto Djangovski on Wednesday, February 28, 2018

Посетено 2.035 пати