Порака За Разноликоста

Love Has No Labels

poraka za raznovidnosta_majkatiitatkoti
Љубовта не знае за етикети

Каква брилијантна порака околу различностите. Премногу често им судиме на луѓето и нивните односи врз основа на тривијалните работи, како бојата на кожата, полот, религијата или физичкиот изглед. Ова е погрешно, бидејќи под нашата кожа сите сме исти – ние сме луѓе. Како дел од проектот Love Has No Labels, постави сцена, каде што групи на луѓе врши разни акти зад екранот на кој се појавуваат само нивните скелети. Кога тие ќе излезат од зад екранот, луѓето се шокирани гледајќи што стои зад тоа.

Погледнете го видеото
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=PnDgZuGIhHs[/youtube]
Посетено 1.152 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Website https://animekisa.in: Watch Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - The Laughing Man - Tachikomatic Days animekisa Episode Full dubbed anime

Website https://animefreak.ws: Watch Denpa Onna to Seishun Otoko Menu animefreak Episode 14 animefreaks website

Watch anime online for free at ANIMEFLIX animeflix detective conan

https://kissanime.mx kissanimedub

Diggerslist: https://www.diggerslist.com/animefreakws/about

Community aodyo: https://community.aodyo.com/user/animefreakws