Попе, да се исповедам, многу грешев

joga_majkatiitatkoti

-Попе да се исповедам,многу грешев
-кажи чедо божје
-земав кредит и ја наместив сестра ми
да ми биде жирант,сега извршители
и го земаа станот и остана на улица
со малиот
-е ако де, затоа служат браќа и сестри
-се смував со жената на најдобриот другар
-е ако де, затоа служат другари
-и жена ми пак ја тепав
-е ако де, затоа служат жени
-и од фирмата кај што работам украдов пари
-е ако де, значи добро работи фирмата
-згазив човек на улица ама избегав
-е добро де, се случува
-и се запишав на јога
-ШТОООООО?!?!?!

Посетено 3.055 пати